Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Καν' το όπως η Μπέκαμ! - «Ανοίγματα» απείρου κάλλους στον καναπέ


Καν' το όπως η Μπέκαμ! - «Ανοίγματα» απείρου κάλλους στον καναπέ





Σε νέα φωτογραφία που ανέβασε στο instagram κάθεται αμέριμνη αλλά πάντα επίσημα ντυμένη στον καναπέ της, ξεβάφει τα νύχια της, σηκώνει το πόδι ψηλά και δίνει μαθήματα ευλυγισίας


Η ιδιόρρυθμη κυρία Μπέκαμ διαθέτει αδιαμφισβήτητα απίστευτα καλλίγραμμα πόδια. Η σύζυγος του πιο σέξι άντρα στον πλανήτη, έτσι τουλάχιστον πιστεύει ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού, δεν είναι απλά πολύ αδύνατη, είναι και γυμνασμένη. 

Σε νέα φωτογραφία που ανέβασε στο instagram κάθεται αμέριμνη αλλά πάντα επίσημα ντυμένη στον καναπέ της, ξεβάφει τα νύχια της, σηκώνει το πόδι ψηλά και δίνει μαθήματα ευλυγισίας.


Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει φωτογραφία «μπαλέτου» στον προσωπικό της λογαριασμό, αφού το 2015 για να προωθήσει την κολεξιόν ρούχων της ανέβασε μια φωτογραφία με την ίδια πόζα. Αυτό, για μια Κυρία Μπέκαμ, ίσως λέγεται και ατόπημα. 



Η Βικτόρια Μπέκαμ κρίνεται πολλές φορές αυστηρά για όλα όσα κάνει. Ποιος δε θυμάται τα αρνητικά σχόλια  τύπου: «Show με σκιάχτρα χαρακτηρίστηκε η επίδειξη μόδας της Βικτόρια Μπέκαμ»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου